U heeft een prachtig evenement georganiseerd. Nu is het belangrijk dat de mensen in de stad naar uw evenement toekomen. Maak uw evenement bekend bij de inwoners van Lelystad. Dat kan via verschillende kanalen: via uw website, de krant, de radio, social media, via Internet, verspreiding van flyers, borden langs de dreven, lichtkrant, posters e.d..

ECL helpt u graag op weg met de volgende suggesties:

Visit Lelystad

Op deze website kunt u uw evenement aankondigen. Uw evenement verschijnt op de kalender van Visit Lelystad. Visit Lelystad is een verzamelwebsite waarop verschillende uitjes, activiteiten en evenementen in de stad  aangekondigd worden. Bij plaatsing van uw evenement op Visit Lelystad, vaak wordt uw evenement ook doorgezet op de kalender van www.visitflevoland.nl, waarop al het aanbod in de provincie verschijnt. Uw evenement mag hierop niet ontbreken!

Hoe gaat u te werk?

1.Bedenk een pakkende titel. 2. Benoem de datum of data van het event. 3. Schrijf een korte omschrijving. 4. Schrijf een uitgebreide omschrijving. 5. Lever een duidelijke foto aan, liefst meerdere foto’s. 6. Lever de link naar het event of boekingspagina aan. 7. Lever de contactinformatie aan; locatie, emailadres en telefoonnummer. Alles compleet? Stuur dan de informatie naar visit@lelystad.nl. Zij doen hun best om het event binnen 1 week op de website te plaatsen. Vaak plaatsen ze het event ook direct door op visitflevoland.nl.

Interview op Radio Lelystad

Elke eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 13.00 uur is het radioprogramma ‘Verantwoord Feesten’ op Radio Lelystad. Dit is het radioprogramma van ECL. Tijdens dit uur worden de luisteraars op de hoogte gebracht van wat voor activiteiten en evenementen er te doen zijn in de komende maand. Organisatoren van evenementen krijgen een podium door tijdens dit radioprogramma gratis te vertellen over hun komende evenement. Gedurende een interview van ca. 10 minuten kunt u enthousiast uw evenement promoten. Heeft u hier belangstelling voor? Meld u hiervoor dan aan bij Hans Hoogveld, via email info@lelystadevenementen.nl

Uw evenement melden via de social media van Evenementen Coördinatie Lelystad

Sociale media zijn niet meer weg te denken, als het gaat over het bekend maken van een evenement. Gebruik Facebook, Instagram, Tik-Tok, Linked-in, etc. om mensen voor uw evenement te interesseren. En gebruik ook de digitale kanalen van ECL. Als u ons uw korte bericht met foto stuurt, plaatsen wij dit door op onze Facebookpagina. Of tag ons in een bericht, dan kunnen wij uw bericht delen via onze social media. Samen bereiken we nog meer mensen!

Heeft u vragen over de promotie van uw evenement? Neem dan even contact op met Hans Hoogveld, email info@lelystadevenementen.nl