Vind makkelijk vrijwilligers voor uw evenement!

U heeft zich bij Evenementen Coördinatie Lelystad aangemeld voor de vergunning van uw evenement. Graag helpt ECL u in contact te komen met vrijwilligers die u in kunt zetten op uw evenement. Vrijwilligers zorgen voor extra ogen en handjes die u waarschijnlijk goed kunt gebruiken. 'Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad' is hét platform voor vrijwilligers in Lelystad en werft vrijwilligers. U kunt kosteloos een vacature op hun website plaatsen en een oproep doen voor vrijwilligers voor uw evenement. Hoe doet u dat?

Vacaturebeheer vrijwilligersorganisaties

Via de website van 'Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad' kunt u zelf vacatures plaatsen en beheren. U kunt uw organisatie aanmelden via de link: www.vrijwilligerslelystad.nl.
Nadat uw organisatie is goedgekeurd door 'Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad' maakt u een gebruikersnaam en een wachtwoord aan waarmee u kunt inloggen.

Inloggen

Waarom 'Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad'

  • Gratis registratie
  • Plaats je vacature in de vacaturebank
  • Zoek zelf in de kandidatenbank, dit vergroot je zoekkans
  • Blijf op de hoogte van onze jaarlijkse waardering voor vrijwilligers
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gratis vrijwilligersverzekering!

De gemeente Lelystad heeft voor alle in Lelystad werkzame vrijwilligers (vrijwillige brandweer en politiemedewerkers uitgezonderd) die onverplicht en onbetaald werken, een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer Achmea. Registratie van vrijwilligers en administratie zijn niet nodig. Dus iedere vrijwilliger, actief in de gemeente of actief voor een organisatie uit de gemeente, is verzekerd! De polis dekt o.a.: ongevallen- en persoonlijke eigendommen, aansprakelijkheid (ook voor bestuurders, rechtspersonen), verkeersaansprakelijkheid en rechtsbijstandverzekering. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Lelystad:
http://www.lelystad.nl/4/wmo/s-Vrijwilligerswerk---mantelzorg/Vrijwilligers/Vrijwilligersverzekering.html?highlight=vrijwilligersverzekering. Meer informatie over de vrijwilligersverzekering is op te vragen bij mevrouw M. Christiaans van de gemeente Lelystad, tel. 14 0320.

Wij wensen u veel succes met het vinden van de juiste vrijwilligers. En wij wensen u uiteraard een succesvol evenement toe!

ECL (Evenementen Coördinatie Lelystad) en 'Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad'